Werken met Fisser Onderwijsdiensten betekent:

Overzicht en oog voor details

Van de stip op de horizon naar de dagelijkse praktijk op de werkvloer: Ik vertaal van strategisch, naar tactisch, naar operationeel en terug.

Volgen en sturen

Ik volg wat er is en borduur voort op wat zich aandient. Tegelijkertijd stuur ik bij op de momenten dat het nodig is.

Verbondenheid en afstand

Ik voel me verbonden met mijn opdrachten, maar behoud wel de afstand die nodig is om het grote geheel te overzien.

Relationele en functionele samenwerking

Een goede balans tussen relationeel én functioneel samenwerken is essentieel om de opdracht niet uit het oog te verliezen.

Samenwerken met Fisser Onderwijsdiensten

Is uw organisatie toe aan een frisse blik van buitenaf? Graag breng ik in kaart welke pijnpunten er zijn en wat hiervan de oorzaak is zodat we samen het benodigde werk kunnen verzetten. Niet volgens een standaard stappenplan, maar met een aanpak op maat die werkt. Neem gerust contact op voor een kennismaking!